Sponsoring

Het spreekt voor zich dat er om te korfballen op een hoger niveau de nodige investeringen noodzakelijk zijn. Wij kunnen uw steun dan ook hard gebruiken bij het realiseren van onze plannen. Uw sponsorgeld zal onder andere gebruikt worden voor onderhoud en aanschaf van nieuw materiaal en onze jeugdopleiding. Sponsoring komt ons inziens niet van één kant. Het is duidelijk wat wij van u vragen, maar natuurlijk hebben wij u ook iets te bieden.Onze teams zijn in verschillende regio’s actief. De recreatieve teams en het merendeel van de jeugdteams spelen in de regio Oost. Dit is in de wijde omgeving van Vroomshoop. De prestatiegerichte teams spelen op landelijk niveau, voornamelijk in de regio’s Oost en Noord- en Midden-Nederland. Wij kunnen uw naam zodoende ver in de regio en zelfs daarbuiten uitdragen, wat u een vergrootte naamsbekendheid kan opleveren. Tevens worden al onze sponsoren wekelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen T.O.P. door ons clubblad “De Topper” en zal men jaarlijks een uitnodiging krijgen voor een T.O.P.-activiteit. Tot slot willen wij u wijzen op het feit dat een deel van uw gemaakte sponsorkosten door de fiscus betaald kunnen worden.

Verderop in onze sponsorgids vindt u een overzicht van de populairste sponsor- mogelijkheden binnen korfbalvereniging T.O.P..

Kledingsponsoring
Bij het woord sponsoring wordt direct gedacht aan het “aankleden” van een team. De sponsoring van shirts, trainingspakken en tassen is nog altijd de bekendste vorm. Het blauwwitte shirt van T.O.P. is zeer geschikt voor de naam en / of het logo van uw bedrijf (zie afbeelding). Afgezien van hoofdsponsoring kennen wij twee mogelijkheden tot kledingsponsoring, namelijk het kleine of het grote pakket: Het kleine pakket bestaat enkel uit shirtsponsoring. Het grote pakket bestaat uit een totale aankleding.

Verder vragen wij voor beide pakketten een jaarlijkse sponsor bijdrage voor het uitdragen van uw naam. Een contract met een kledingsponsor wordt aangegaan voor een periode van minimaal 3 jaar.

Naast het in de kleren steken van een team bestaat er ook de mogelijkheid één van onze scheidsrechters te voorzien van een tenue met tas. Hier is shirtreclame uitgesloten.

Reclameborden
Rondom het kunstgrasveld van onze accommodatie op sportpark “de Bosrand’ bestaat de mogelijkheid één, of meerdere, reclamebord(en) van uw bedrijf te plaatsen. In het eerste jaar zullen de kosten voor de aanmaak van een reclamebord worden berekend, dit is afhankelijk van de uitvoering. Uiteraard kunt u ook uw eigen bord toeleveren, als het maar aan de door ons gebruikte afmetingen voldoet (trespa, 650×3050 mm, dik 6 mm). In beide gevallen blijft het bord uw eigendom. Een bord wordt geplaatst voor een periode van minimaal 5 jaar.

Evenementen sponsoring
Jaarlijks organiseert T.O.P. een groot aantal terugkerende evenementen. Wie kent er niet de T.O.P.-rommelmarkt, het priktoernooi, het T.O.P.- schoolkorfbal toernooi of het T.O.P.-jeugdkamp. Elk evenement wordt ruim van te voren aangekondigd in “De Topper” en de plaatselijke kranten. Voor een vast bedrag per jaar kunt u uw naam evt. voor een vaste termijn aan een T.O.P. evenement koppelen. De kosten variëren per evenement en soort sponsoring.

Wedstrijd- / balsponsoring
Het sponsoren van een wedstrijd van T.O.P. 1, of een ander team, door middel van een bijdrage behoort ook tot de mogelijkheden. Als vereniging proberen wij dan op zoveel mogelijk manieren kenbaar te maken dat de wedstrijd door u wordt gesponsord. In ieder geval vindt er een vermelding in het cluborgaan “De Topper“ plaats en wordt voor aanvang van de (zaal)wedstrijd de naam van de sponsor omgeroepen.

Nadere informatie
Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn de mogelijkheden binnen korfbalvereniging T.O.P. voor sponsoring legio. Bovendien levert het u naamsbekendheid op. Graag zouden wij eens met u praten over de verschillende mogelijkheden. Naast de bovengenoemde drie keuzes, kan er uiteraard meer en ook naar uw specifieke wensen en / of ideeën.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u zich wenden tot:
Justin Beldman
tel. nr.: 06-2273 1817

e-mail: sponsoring@top-vroomshoop.nl